Vrbas na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Vrbas na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma održaće se Međunarodni sajam turizma. Sajam turizma je najveći i najznačajniji turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope, sa dugom tradicijom, regionalnim ugledom i
poverenjem učesnika i posetilaca.

Na sajmu turizma i ove godine nastupiće Turistička organizacija opštine Vrbas, koja će zajedno sa svojim partnerima iz turističke privrede Vrbasa, promovisati raznovrsnu turističku ponudu opštine. Brojni posetioci sajma imaće prilike da saznaju nešto o kulturno-istorijskom nasleđu Vrbasa, njenim prirodnim i sportskim potencijalima, raznovrsnoj gastronomskoj ponudi i planiranim manifestacijama u 2020. godini.

Srbija, kao zemlja domaćin Sajma turizma, predstaviće ponudu domaćih prirodnih lepota i znamenitosti, uzbudljivih gradova, kapacitete hotela i odmarališta, turističkih centara, kao i raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju i avanturu, koje su deo turističkih aduta kojima Srbija pleni na globalnom turističkom tržištu. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat.

Sajam traje od 20-23 februara u vremenu od 10h-19h sati, zato “Put pod noge” i posetite nas u hali 4 Beogradskog sajma.

Dobrodošli !!!