U Kucuri potpisan Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji između TOOV i Etno kluba

U Kucuri potpisan Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji između TOOV i Etno kluba

U utorak, 28.05. u prostorijama Etno kluba „Oteto od zaborava“ u Kucuri, potpisan je Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji između Turističke organizacije opštine Vrbas i Etno kluba „Oteto od zaborava“, čime je i formalno pravno zaokružena njihova višegodišnja saradnja.

Ugovorom je predviđeno da Turistička organizacija pruža stručnu pomoć, podršku i koordinaciju određenih manifestacija Etno kluba , kao i da organizuje grupne posete turista, dok se Etno klub sa druge strane obavezuje na adekvatan prijem i organizaciju poseta, kao i kvalitetno pružanje usluga turistima.Ugovor su potpisale Marija Zlatović Arsenijević, direktorica Turističke organizacije i Aranka Međeši, predsednica Etno kluba „Oteto od zaborava“.

Ovom prilikom, g-đa Zlatović Arsenijević izjavila je: “Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji predstavlja prirodan rezultat dosadašnje saradnje između TOO Vrbas i Etno kluba. U prethodnom periodu lepo smo sarađivali i u predstavnicima Etno kluba imali smo dobre i pouzdane saradnike, sa kojima smo nastojali da što kvalitetnije predstavimo turističke potencijale naše opštine. Ovaj Ugovor ujedno je i osnov za produbljivanje saradnje kako bi se i potencijali Etno kluba što bolje i potpunije predstavili sadašnjim i potencijalnim posetiocima, kojima se pruža mogućnost da posete Etno klub i upoznaju se sa tradicijom i običajima sva tri naroda koja žive u Kucuri – Srba, Rusina i Mađara.“ Predsednica Etno kluba „Oteto od zaborava“, Aranka Međeši zahvalila se Turističkoj organizaciji na dugogodišnjoj saradnji, podršci i razumevanju i izrazila želju da ista potraje još dugi niz godina.