TOO VRBAS NA XI SAJMU TURIZMA I SEOSKOG TURIZMA U KRAGUJEVCU

TOO VRBAS NA XI SAJMU TURIZMA I SEOSKOG TURIZMA U KRAGUJEVCU

Turistička organizacija opštine Vrbas nastupila je na XI Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji se održao u Kragujevcu, od 22- 24. novembra.

Preko 100 izlagača predstavilo je svoje ponude za novogodišnje i božićne praznike, banjska lečilišta, zdravstveno-rekreativne i sportske centre, seoska domaćinstva, poljoprivredna gazdinstva i vinarije. Lokalne turističke organizacije skrenule su pažnju posetilaca na lepote i znamenitosti naše zemlje.

U okviru Sajma turizma održan je i Sajam zimnice, gde su posebno mesto dobili proizvođači zdrave hrane, pića i različitih specijaliteta iz Srbije: zimnice, suhomesnatih proizvoda, rakije, medenjaka, pita i kolača.

TOO Vrbas je ove godine akcenat stavila na promovisanje aktivnog turizma kroz sport i rekreaciju, lov i ribolov, manifestacije i seoska turistička domaćinstva, u skladu sa osnovnom tematikom kragujevačkog Sajma turizma.

Posebna pažnja posvećena je promociji našeg Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“ i njegovih potencijala za sportski i kongresni turizam. Menadžment CFK „Drago Jovović“ obezbedio je poklon vaučer u vidu vikenda za dvoje, koji je neko od srećnih posetilaca dobio u sklopu nagradne igre koju su organizovali domaćini – Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija Kragujevca.

Nastup TOO Vrbas podržali su kompanija Carnex i Rajal distillery i obezbedili proizvode koje su posetioci sajma degustirali na našem štandu.