TOO Vrbas na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

TOO Vrbas na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Vrbas predstavila se na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 20. do 23. februara. Po sloganom „Put pod noge“ na Sajam u Beogradu održana je najveća turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi, na kojoj je ove godine svoje ponude predstavilo oko 900 izlagača iz 40 zemalja. Istovremeno na Sajmom turizma, održane su i manifestacije – Međunarodni sajam opreme za
hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, Sajam suvenira i Sajam vina. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma bio je Egipat.

Na Sajmu turizma i ove godine Turistička organizacija opštine Vrbas predstavila je raznovrsnu turističku ponudu opštine. Brojni posetioci sajma imali su priliku da saznaju nešto o kulturno-istorijskom nasleđu Vrbasa, njenim prirodnim i sportskim potencijalima, raznovrsnoj gastronomskoj ponudi i planiranim manifestacijama u 2020. godini.

Dobra posećenost štanda, prijateljska atmosfera i interesovanje potencijalnih turista i turističkih agencija za opštinu Vrbas obeležili su ovogodišnji nastup TOOV na sajmu turizma. Nastup TOO Vrbas podržali su kompanija Carnex, A.D. Medela, Vrtlari, Rajal i Kalpak
distillery,Pčelarstvo Krstić i obezbedili proizvode koje su posetioci sajma degustirali na našem štandu.
Na štandu TOO Vrbas svoje proizvode domaće radinosti i gastronomsku ponudu predstavila su udruženja žena Prve i Treće mesne zajednice iz Vrbasa i „Žetva“ iz Kucure.