ЦФК "HOLIDAY PARK"

www.cfkvrbas.com


Центар за физичку културу Драго Јововић представља велики спортски комплекс смештен у две зграде савремене архитектуре са разноврсним садржајима који омогућавају врхунске услове за припрему и такмичење спортиста, рекреативаца и других корисника.

ЦФК "Holiday Park" налази се у непосредној близини аутобуске станице, удаљен свега 500 м од центра Врбаса, на само 6 км удаљености од аутопута Суботица - Београд, на 40 км удаљености од Новог Сада и 70 км удаљености од Суботице.

СПОРТСКИ САДРЖАЈИ
ЦФК се простире на површини од преко 40.000 м² отвореног простора, односно 8.500 м² затвореног простора. На тим површинама лоцирано је и уређено 14 отворених и 14 затворених садржаја са пратећим просторијама.
У отворене садржаје ЦФК убрајају се терени пресвучени тартаном за кошарку, одбојку, рукомет и мали фудбал, терен са вештачком травом за фудбал, четири тениска терена, атлетска стаза пресвучена тартаном и три отворена базена. Уз летњи базен налази се терен за одбојку на песку, као и терен за мини голф.
У затвореном делу налазе се велика хала за разне спортове са трибинама, сала за борилачке спортове, теретана, куглана, билијар сала, затворени базен са сауном, као и мала хала са теретаном, стрељаном и стонотениском салом.

РЕСТОРАН И БАРОВИ
Ресторан категорије 4 звездице са две сале и три кафе бара успешно употпуњује функционисање угоститељске делатности ЦФК комплекса. Ресторан чине Црвена сала, капацитета осамдесет и пет места, и Плава сала са педесет места. У саставу ресторанског дела налази се кафе бар, капацитета четрдесет места, као и бар купача, лоциран уз затворени базен. Током лета у функцији су отворен бар и тераса на летњем базену, капацитета двеста места.
Панонска 2 / +381 (0)21 706 456

ХОТЕЛ СА КОНФЕРЕНЦИЈСКОМ САЛОМ
ЦФК у свом саставу има хотел са двадесет и четири смештајне јединице са укупно четрдесет и седам лежаја распоређених у собама и апартманима. У склопу смештаја налази се конференциска сала, капацитета сто места.
Панонска 2А / recepcija@cfkvrbas.com / www.smestaj.cfkvrbas.com / +381 (0)21 707 737

МАНИФЕСТАЦИЈЕ
Дуги низ година ЦФК успешно органзује разне спортске манифестације и такмичења, између осталих међународне догађаје попут Јуниорског купа нација у боксу и ММА такмичење, а домаћин је многих других забавних и културних дешавања попут Фестивала фолклорних традиција Војводине.

ИГРАОНИЦА
У склопу ЦФК комплекса налази се играоница, рођендаоница и кафе "CITY KIDS". У пријатном амбијенту простора играонице можете да се опустите се и уживајте уз пиће и музику, док се ваша деца безбрижно забављају кроз игру, плес и креативну забаву.
Врбас, Панонска 2 / +381 (0)21 706 233 / +381 (0)21 706-693 / office@cfkvrbas.com