Sombor pobednik City Games takmičenja na vodi

Sombor pobednik City Games takmičenja na vodi

U organizaciji opštine Vrbas i sportskih klubova na bazenima Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“ održane poslednje kvalifikacije City Games spektakla. Sa nadom da će obezbediti plasman u polufinale ove međunarodne manifestacije, takmičilo se šest ekipa, iz Sombora, Rume, Osečine, Čačka i dve ekipe iz Vrbasa.

„Svi su dali svoj maksimum na terenu i pokazali, pre svega, timski duh i želju za dobrim druženjem. U šest zanimljivih disciplina: leteći vaterpolo, vino, vodena alka, trka bačvi, vodena košarka i veslo, timovi su odmeravali snage, trudeći se da postignu što više poena za svoj tim. Ekipa Sombora je u čak četiri igre osvojila najviše poena i time izborila prvu poziciju na tabeli“, saopštili su organizatori.
Na drugoj poziciji završili su momci i devojke iz Osečine, koji takođe prolaze u polufinale jer se ekipa iz Sombora do ovog nivoa plasirala na predhodnim kvalifikacijama u Inđiji.

Ekipa iz Rume najviše poena osvojila je u igrama vino i veslo, i upravo zbog toga završili su kvalifikacije na trećem mestu. Ekipa Čačka bila je četvrta i na kraju dve ekipe iz Vrbasa.