ЦЕНТАР ЗА ФИЗИЧКУ КУЛТУРУ „ДРАГО ЈОВОВИЋ“

Центар за физичку културу "Драго Јововић" представља велики спортски комплекс смештен у две зграде савремене архитектуре са разноврсним садржајима који омогућавају врхунске услове за припрему и такмичење спортиста, рекреативаца и других корисника.

ЦФК "Holiday Park" налази се у непосредној близини аутобуске станице, удаљен свега 500 м од центра Врбаса, на само 6 км удаљености од аутопута Суботица - Београд, на 40 км удаљености од Новог Сада и 70 км удаљености од Суботице.

СПОРТСКИ САДРЖАЈИ

ЦФК се простире на површини од преко 40.000 м² отвореног простора, односно 8.500 м² затвореног простора. На тим површинама лоцирано је и уређено 14 отворених и 14 затворених садржаја са пратећим просторијама. У отворене садржаје ЦФК убрајају се терени пресвучени тартаном за кошарку, одбојку, рукомет и мали фудбал, терен са вештачком травом за фудбал, четири тениска терена, атлетска стаза пресвучена тартаном и три отворена базена. Уз летњи базен налази се терен за одбојку на песку, као и терен за мини голф. У затвореном делу налазе се велика хала за разне спортове са трибинама, сала за борилачке спортове, теретана, куглана, билијар сала, затворени базен са сауном, као и мала хала са теретаном, стрељаном и стонотениском салом.

 

КОНТАКТ ПОДАЦИ:

Адреса: Панонска 2А, Врбас
Тел: (+381) 21 706 233
E-mail: office@cfkvrbas.com 
Website: www.cfkvrbas.com