ВРБАС НА 42. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

ВРБАС НА 42. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Под слоганом „Пут под ноге“ од 20. до 23. фебруара 2020. године у халама Београдског сајма одржаће се Међународни сајам туризма. Сајам туризма је највећи и најзначајнији туристички догађај у земљи и региону југоисточне Европе, са дугом традицијом, регионалним угледом и
поверењем учесника и посетилаца.

На сајму туризма и ове године наступиће Туристичка организација општине Врбас, која ће заједно са својим партнерима из туристичке привреде Врбаса, промовисати разноврсну туристичку понуду општине. Бројни посетиоци сајма имаће прилике да сазнају нешто о културно-историјском наслеђу Врбаса, њеним природним и спортским потенцијалима, разноврсној гастрономској понуди и планираним манифестацијама у 2020. години.

Србија, као земља домаћин Сајма туризма, представиће понуду домаћих природних лепота и знаменитости, узбудљивих градова, капацитете хотела и одмаралишта, туристичких центара, као и разноврсне садржаје за одмор, забаву, здравствени опоравак, спорт, рекреацију и авантуру, које су део туристичких адута којима Србија плени на глобалном туристичком тржишту. Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Египат.

Сајам траје од 20-23 фебруара у времену од 10х-19х сати, зато “Пут под ноге” и посетите нас у хали 4 Београдског сајма.

Добродошли !!!