У КУЦУРИ ПОТПИСАН УГОВОР О ПОСЛОВНО ТЕХНИЧКОЈ САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ТООВ И ЕТНО КЛУБА

У КУЦУРИ ПОТПИСАН УГОВОР О ПОСЛОВНО ТЕХНИЧКОЈ САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ТООВ И ЕТНО КЛУБА

У уторак, 28.05. у просторијама Етно клуба „Отето од заборава“ у Куцури, потписан је Уговор о пословно техничкој сарадњи између Туристичке организације општине Врбас и Етно клуба „Отето од заборава“, чиме је и формално правно заокружена њихова вишегодишња сарадња.

Уговором је предвиђено да Туристичка организација пружа стручну помоћ, подршку и координацију одређених манифестација Етно клуба , као и да организује групне посете туриста, док се Етно клуб са друге стране обавезује на адекватан пријем и организацију посета, као и квалитетно пружање услуга туристима.Уговор су потписале Марија Златовић Арсенијевић, директорица Туристичке организације и Аранка Међеши, председница Етно клуба „Отето од заборава“.

Овом приликом, г-ђа Златовић Арсенијевић изјавила је: “Уговор о пословно техничкој сарадњи представља природан резултат досадашње сарадње између ТОО Врбас и Етно клуба. У претходном периоду лепо смо сарађивали и у представницима Етно клуба имали смо добре и поуздане сараднике, са којима смо настојали да што квалитетније представимо туристичке потенцијале наше општине. Овај Уговор уједно је и основ за продубљивање сарадње како би се и потенцијали Етно клуба што боље и потпуније представили садашњим и потенцијалним посетиоцима, којима се пружа могућност да посете Етно клуб и упознају се са традицијом и обичајима сва три народа која живе у Куцури – Срба, Русина и Мађара.“ Председница Етно клуба „Отето од заборава“, Аранка Међеши захвалила се Туристичкој организацији на дугогодишњој сарадњи, подршци и разумевању и изразила жељу да иста потраје још дуги низ година.