ТООВ НА САЈМУ ТУРИЗМА И АКТИВНОГ ОДМОРА У НИШУ

ТООВ НА САЈМУ ТУРИЗМА И АКТИВНОГ ОДМОРА У НИШУ

Туристичка организација општине Врбас представила се на 19. Међународном сајму туризма и активног одмора у Нишу, који се одржао у хали Чаир од 29.03 до 31.03. 2018. године.

На овогодишњем сајму туризма у Нишу своју понуду су представиле туристичке организације градова и општина, туристичке агенције, али и хотелијери, клубови екстремних спортова, као и представници сеоског, здраственог и бањског туризма.

Туристичка организација општине Врбас на овогодишњем сајму туризма у Нишу учествовала је на заједничком штанду ТОВ са још 15 излагача и том приликом презентовала туристичке, привредне, културне и спортске потенцијале општине Врбас. Акценат је стављен на промовисање посебних облика туризма као што су: транзитни туризам, спортско-рекреативни, конгресни, ловни, риболовни, културно-историјски и манифестациони.

Овом приликом штанд Туристичке организације Војводине посетили су студенти Економског факултета у Нишу где су се уједно и упознали са туристичком понудом Врбаса. Наступ на нишком Сајму туризма био је изузетно значајан за ТОВ, будући да су остварени бројни контакти и договорени разноврсни облици сарадње са туристичким организацијама градова и општина широм Србије, али и региона.