ТОО ВРБАС НА XI САЈМУ ТУРИЗМА И СЕОСКОГ ТУРИЗМА У КРАГУЈЕВЦУ

ТОО ВРБАС НА XI САЈМУ ТУРИЗМА И СЕОСКОГ ТУРИЗМА У КРАГУЈЕВЦУ

Туристичка организација општине Врбас наступила је на XI Међународном сајму туризма и сеоског туризма, који се одржао у Крагујевцу, од 22- 24. новембра.

Преко 100 излагача представило је своје понуде за новогодишње и божићне празнике, бањска лечилишта, здравствено-рекреативне и спортске центре, сеоска домаћинства, пољопривредна газдинства и винарије. Локалне туристичке организације скренуле су пажњу посетилаца на лепоте и знаменитости наше земље.

У оквиру Сајма туризма одржан је и Сајам зимнице, где су посебно место добили произвођачи здраве хране, пића и различитих специјалитета из Србије: зимнице, сухомеснатих производа, ракије, медењака, пита и колача.

ТОО Врбас је ове године акценат ставила на промовисање активног туризма кроз спорт и рекреацију, лов и риболов, манифестације и сеоска туристичка домаћинства, у складу са основном тематиком крагујевачког Сајма туризма.

Посебна пажња посвећена је промоцији нашег Центра за физичку културу „Драго Јововић“ и његових потенцијала за спортски и конгресни туризам. Менаџмент ЦФК „Драго Јововић“ обезбедио је поклон ваучер у виду викенда за двоје, који је неко од срећних посетилаца добио у склопу наградне игре коју су организовали домаћини – Шумадија сајам и Градска туристичка организација Крагујевца.

Наступ ТОО Врбас подржали су компанија Царнеџ и Рајал дистиллерy и обезбедили производе које су посетиоци сајма дегустирали на нашем штанду.