ТОО Врбас на 43. Међународном сајму туризма у Београду

ТОО Врбас на 43. Међународном сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Врбас представиће туристичку понуду општине на 43. Међународном сајму туризма у Београду који се под слоганом „Између планина и мора“ одржава од 24. до 27. марта. У оквиру овогодишњег Сајма туризма одржаће се још две манифестације - Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме и Сајам вина.

Туристичке агенције представиће посетиоцима своје first minute понуде и пакете са бројним погодностима за путовања. На сајму се ове године представљају: Турска, Грчка, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Северна Македонија, Мађарска, Румунија, Бугарска, Словачка, Египат, Тунис, Малдиви, а појединачно наступају и излагачи из Албаније и Хрватске. Први пут ће на београдском Сајму туризма бити представљене две нове и врхунске дестинације – Малезија и Демократска Република Сао Томе и Принципе.

Поред њих, своје потенцијале за различите облике туризма представиће и туристичке организације Србије, Војводине и бројне општине широм Србије. Туристичка организација општине Врбас на овогодишњем сајму презентује и две нове брошуре, Гастро водич и Културно наслеђе Врбаса, рађене по пројекту финансираном од стране Покрајинског секретаријата за привреду и туризам. Акценат овогодишњег наступа на сајму стављен је на промовисање посебних облика туризма, као што су културни туризам, лов и риболов, манифестациони и спортски туризам, будући да се ради о облицима туризма који чине општину Врбас атрактивном за потенцијалне туристе. У контакту са бројним актерима у туризму истакнуте су предности наше општине у смислу географског положаја, добре саобраћајне повезаности, нижих цена смештаја и ванпансионске потрошње, са циљем да у своју понуду уврсте општину Врбас као туристичку дестинацију и базу за ђачке екскурзије.