ТОО ВРБАС НА 42. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

ТОО ВРБАС НА 42. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Туристичка организација општине Врбас представила се на 42. Међународном сајму туризма у Београду од 20. до 23. фебруара. По слоганом „Пут под ноге“ на Сајам у Београду одржана је највећа туристичка манифестација у југоисточној Европи, на којој је ове године своје понуде представило око 900 излагача из 40 земаља. Истовремено на Сајмом туризма, одржане су и манифестације – Међународни сајам опреме за
хотелијерство и угоститељство ХОРЕЦА, Сајам сувенира и Сајам вина. Земља партнер овогодишњег сајма туризма био је Египат.

На Сајму туризма и ове године Туристичка организација општине Врбас представила је разноврсну туристичку понуду општине. Бројни посетиоци сајма имали су прилику да сазнају нешто о културно-историјском наслеђу Врбаса, њеним природним и спортским потенцијалима, разноврсној гастрономској понуди и планираним манифестацијама у 2020. години.

Добра посећеност штанда, пријатељска атмосфера и интересовање потенцијалних туриста и туристичких агенција за општину Врбас обележили су овогодишњи наступ ТООВ на сајму туризма. Наступ ТОО Врбас подржали су компанија Царнеџ, А.Д. Медела, Вртлари, Рајал и Калпак
дистиллерy,Пчеларство Крстић и обезбедили производе које су посетиоци сајма дегустирали на нашем штанду.
На штанду ТОО Врбас своје производе домаће радиности и гастрономску понуду представила су удружења жена Прве и Треће месне заједнице из Врбаса и „Жетва“ из Куцуре.