ТОО ВРБАС НА 41. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

ТОО ВРБАС НА 41. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Туристичка организација општине Врбас представила се на 41. Међународном сајму туризма у Београду од 21. до 24. фебруара. Сајам у Београду највећа је туристичка манифестација у југоисточној Европи, на којој је ове године своје понуде представило око 1000 излагача из 38 земаља. Истовремено са Сајмом туризма, одржане су и манифестације – Међународни сајам опреме за хотелијерство и угоститељство ХОРЕЦА, сајам сувенира и сајам вина. Земља партнер овогодишњег сајма туризма била је Бугарска.

Туристичка организација општине Врбас наступила је у оквиру Туристичке организације Војводине. Наступ је био усмерен на презентацију туристичких, привредних, културних и спортских потенцијала наше општине. Добра посећеност штанда, добра атмосфера и интересовање потенцијалних туриста и туристичких агенција за општину Врбас обележили су и овогодишњи наступ ТООВ на сајму туризма.

Акценат је стављен на промовисање посебних облика туризма, као што су лов и риболов, конгресни, манифестациони и спортски туризам, будући да се ради о облицима туризма који чине општину Врбас атрактивном за потенцијалне туристе. У контакту са бројним туристичким агенцијама истакнуте су предности наше општине у смислу географског положаја, добре саобраћајне повезаности, нижих цена смештаја и ванпансионске потрошње, са циљем да у своју понуду уврсте општину Врбас као туристичку дестинацију и базу за ђачке екскурзије.