СОМБОР ПОБЕДНИК CITY GAMES ТАКМИЧЕЊА НА ВОДИ

СОМБОР ПОБЕДНИК CITY GAMES ТАКМИЧЕЊА НА ВОДИ

У организацији општине Врбас и спортских клубова на базенима Центра за физичку културу „Драго Јововић“ одржане последње квалификације Цитy Гамес спектакла. Са надом да ће обезбедити пласман у полуфинале ове међународне манифестације, такмичило се шест екипа, из Сомбора, Руме, Осечине, Чачка и две екипе из Врбаса.

„Сви су дали свој максимум на терену и показали, пре свега, тимски дух и жељу за добрим дружењем. У шест занимљивих дисциплина: летећи ватерполо, вино, водена алка, трка бачви, водена кошарка и весло, тимови су одмеравали снаге, трудећи се да постигну што више поена за свој тим. Екипа Сомбора је у чак четири игре освојила највише поена и тиме изборила прву позицију на табели“, саопштили су организатори.
На другој позицији завршили су момци и девојке из Осечине, који такође пролазе у полуфинале јер се екипа из Сомбора до овог нивоа пласирала на предходним квалификацијама у Инђији.

Екипа из Руме највише поена освојила је у играма вино и весло, и управо због тога завршили су квалификације на трећем месту. Екипа Чачка била је четврта и на крају две екипе из Врбаса.