ОДРЖАН 10. ТУРИСТИЧКИ ФОРУМ СРБИЈЕ

ОДРЖАН 10. ТУРИСТИЧКИ ФОРУМ СРБИЈЕ

Туристичка организација општине Врбас учествовала је на јубиларном десетом Туристичком форуму у бањи Ковиљачи, који је организовала Туристичка организација Србије у сарадњи са овогодишњим домаћином, Туристичком организацијом града Лознице, у периоду од 8-11. маја 2019. године.

Циљ форума, који се сваке године одржава на другој дестинацији у Србији, је континуирана едукација и упознавање запослених у локалним туристичким организацијама са савременим трендовима, што је од кључног значаја посебно за локалне туристичке организације у представљању и промоцији туристичке понуде Србије. Ове године значајан део програма је посвећен европским искуствима у промоцији дестинација и производа кроз излагања гостију из Белгије и Шкотске.

Едукативне сесије и радионице биле су прилика за упознавање са туристичком промоцијом Европске туристичке комисије, где је Србија активни члан, као и темама које ове године повезују туризам и културу. Спортска такмичења и упознавање са туристичком понудом бање Ковиљаче и града Лознице били су још један начин поспешивања сарадње.