ОДРЖАН 10. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА И СЕОСКОГ ТУРИЗМА У КРАГУЈЕВЦУ

ОДРЖАН 10. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА И СЕОСКОГ ТУРИЗМА У КРАГУЈЕВЦУ

ТООВ наступила је на 10. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу од 23-25 новембра 2018. године. Истовремено, у хали Шумадија сајма одржан је и шести сајам зимнице, на којем је више од 40 излагача из целе Србије понудило своје производе. На сајму туризмa и сеоског туризма у Крагујевцу учествовало је више од 150 излагача из : Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Грчке, Бугарске и Републике Српске…

На овогодишњем сајму туризма своју понуду представили су туристичке организације градова и општина,тур- оператери,бањски и планински центри,произвођачи органске и здраве хране,вина-рије,удружења занатлија… Изложбену понуду обогатиле су конференције, стручни скупови,радионице,такмичења у припремању хране и пића, наступи фолклорних група и наградне игре. Туристичка организација општине Врбас се и ове године показала као добар домаћин и успешно презентовала туристичке,привредне,културне и спортске потенцијале наше општине, што најбоље потврђује велика посећеност штанда,као и признање добијено од организатора за туристичку промоцију и презентацију на 10. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Акценат је и ове годин е стављен на промовисање активног вида туризма кроз спорт и рекреацију а посебна пажнја је поклоњена промоцији Центра за физичку културу “Драго Јововић“ као и ловном и риболовном, манифестационом,културном и транзитном туризму.

Наступ на овогодишњем сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу био је изузетно значајан за ТООВ, будући да су остварени бројни контакти и договорени разноврсни облици сарадње са туристичким организацијама градова и општина широм Србије, али и региона.