IGRE BEZ GRANICA STIŽU U VRBAS

IGRE BEZ GRANICA STIŽU U VRBAS

City Games karavan koji uskoro kreće na svoju novu turneju, zastaće u Vrbasu 04. jula. Kako najavljuju organizatori, „nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude tog dana našao na Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“ od 19.30 h“.

„Ove godine smo malo promenili pravila. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima, što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen“, rekao je autor i direktor projekta Miroslav Krzyk.

Takmičenje podrazumeva 13 zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena. City Games karavan krenuo je iz Hrvatske, a u Srbiju stiže 4. jula i prva stanica je bazen u Vrbasu. Nakon toga slede Subotica, Inđija, Sombor, Valjevo, Loznica, Knjaževac i Vranje. Polufinala su u Somboru i Čačku, a veliko finale na Zlatiboru, 22. jula, kada će se najbolji gradovi boriti za titulu prvaka koji će predstavljati Srbiju na evropskom finalu 2020. godine u Luksemburgu.

„Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti. Bitno je imati timski duh i želju za dobrom zabavom koja je ovde zagarantovana. Tim se sastoji od 6 članova od kojih dvoje moraju biti ženskog pola, zato ne gubite vreme, okupite ekipu i prijavite se što pre za ovo nesvakidašnje takmičenje na kome je učešće potpuno besplatno. Pozvao bih sve koji prošle godine nisu uspeli da obezbede svoje mesto na takmičenju City Games, da se obavezno prijave ove godine. Prijave su već otvorene i nemojte ponovo zakasniti. Možda ste baš vi ti koji će Srbiji doneti veliku pobedu“, rekao je Krzyk.

Prijave se obavljaju preko službene web stranicewww.city-games.com , a pozvani su svi sportisti, rekreativci i ljubitelji sporta da se prijave, dobro zabave i donesu veliku pobedu svom gradu a potom i svojoj zemlji.