TOOV NA SAJMU TURIZMA I AKTIVNOG ODMORA U NIŠU

апр 02 2018

TOOV NA SAJMU TURIZMA I AKTIVNOG ODMORA U NIŠU

Turistička organizacija opštine Vrbas predstavila se na 19. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu, koji se održao u hali Čair od 29.03 do 31.03. 2018. godine.

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Nišu svoju ponudu su predstavile turističke organizacije gradova i opština, turističke agencije, ali i hotelijeri, klubovi ekstremnih sportova, kao i predstavnici seoskog, zdrastvenog i banjskog turizma.

Turistička organizacija opštine Vrbas na ovogodišnjem sajmu turizma u Nišu učestvovala je na zajedničkom štandu TOV sa još 15 izlagača i tom prilikom prezentovala turističke, privredne, kulturne i sportske potencijale opštine Vrbas. Akcenat je stavljen na promovisanje posebnih oblika turizma kao što su: tranzitni turizam, sportsko-rekreativni, kongresni, lovni, ribolovni, kulturno-istorijski i manifestacioni.

Ovom prilikom štand Turističke organizacije Vojvodine posetili su studenti Ekonomskog fakulteta u Nišu gde su se ujedno i upoznali sa turističkom ponudom Vrbasa. Nastup na niškom Sajmu turizma bio je izuzetno značajan za TOV, budući da su ostvareni brojni kontakti i dogovoreni raznovrsni oblici saradnje sa turističkim organizacijama gradova i opština širom Srbije, ali i regiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.